نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

فروش نهال میوه ای و نهال جنگلی و انواع گل وگیاه زینتی (مهندس ادیبی)
نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

فروش نهال میوه ای و نهال جنگلی و انواع گل وگیاه زینتی (مهندس ادیبی)

خواص و ارزش ﻏﺬاﻳﻲ گردو

ارزش ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﻐﺰ ﮔﺮدو ی اﻳﺮاﻧﻲ

ﻛﻞ اﺳﻴﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب(دارای ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺣﻠﻘﻪ اﺷﺒﺎع ﻧﺸﺪه)                 47/174گرم
ﻛﻠﺴﺘﺮول                                                          0
ﻓﻴﺘﻮﺳﺘﺮول                                                         72میلی گرم
اﺳﺘﻴﮕﻤﺎ اﺳﺘﺮول                                                  1میلی گرم
ﻛﺎﻣﭙﺴﺘﺮول                                                        7میلی گرم
ﺑﺘﺎ ‐ ﺳﻴﺘﻮﺳﺘﺮول                                                 64میلی گرم
ﺗﺮﻳﭙﺘﻮﻓﺎن                                                           0/17گرم
ﺳﺮﺋﻮﻧﻴﻦ                                                            0/596گرم
اﻳﺰو ﻟﻮﺳﻴﻦ                                                         0/625گرم
ﻟﻮﺳﻴﻦ                                                               1/17گرم
ﻟﻴﺰﻳﻦ                                                                 0/424گرم
ﻣﺘﻴﻮﻧﻴﻦ                                                              0/236گرم
ﺳﻴﺴﺘﺌﻴﻦ                                                          0/208گرم
ﻓﻨﻴﻞ آﻻﻧﻴﻦ                                                          0/711گم
ﺗﻴﺮوزﻳﻦ                                                               0/406گرم
واﻟﻴﻦ                                                                  0/753گرم
آرژﻧﻴﻦ                                                                 2/278گرم
ﻫﻴﺴﺘﺪﺳﻦ                                                         0/391گرم
آﻻﻧﻴﻦ                                                                 0/696گرم
آﺳﭙﺎراﺗﻴﻚ اﺳﻴﺪ                                                    1/829گرم
ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﻴﻚ اﺳﻴﺪ                                                      2/816گرم
ﮔﻼﻳﺴﻨﭽﻴﻦ                                                          0/816گرم
ﭘﺮوﻟﻴﻦ                                                                 0/706گرم
ﺳﺮﻳﻦ                                                                 0/934گرم
ﺑﺘﺎ ‐ ﻛﺎروﺗﻦ                                                           12میکروگرم
ﻟﻮﺗﻴﻦ + زآ زاﻧﺘﻴﻦ                                                    9میکروگرم

ارزش غذایی روغن گردو

اﻧﺮژی                                                                  884کیلوکالری
ﻛﻞ ﻟﻴﭙﻴﺪ ﻫا                                                          100گرم
وﻳﺘﺎﻣﻴﻦE ، اﻟﻔﺎ‐ﺗﻜﻮﻓﺮول                                           0/4میلی گرم
(وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ) K ﻓﻴﻠﻮﻛﻮﻳﻨﻮن                                            15میکروگرم
  ﻛﻞ (ﻛﻮﻟﻴﻦ)                                                         0/4میلی گرم

خواص گردو

درمان ورم روده و معده: 15 تا 20 گرم برگ گردو را به مدت ده دقیقه در یک لیتر آب جوش دم کنید، برای ورم معده و روده به عنوان کرم کش 3 فنجان در روز از این دم کرده را بنوشید .

درمان خستگی و ورم : دم کرده 50 گرم برگ گردو در یک لیتر آب را در آب وان بریزید این حمام آرام بخش خستگی است و ورم را بر طرف می کند همچنین در مورد مداوای سرمازدگی و بیماریهای پوستی تجویز میشود.

درمان ورم لثه ولوزه : دم‌کرده فوق را به میزان حجمش با آب رقیق کنید و آن را غرغره کنید تا ورم لثه و لوزه شما درمان شود .

درمان کم خونی : جوشانده برگ یا پوست سبز گردو برابر تجویز فوق درمان کم خونی و ضعف است . 20 تا 30 گرم از پوست سبز گردو یا خشک آن را در یک لیتر آب به مدت یک ربع بجوشانید و صاف کنید و قبل از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید .

گردو درمان کننده بیماری‌های ریوی است.
گردو مسکن دل پیچه است.
اگر از گردو و عسل مربا درست کنید برای اشخاص لاغر و تقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.
مربای گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند.
خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.
پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است.
خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است.
گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است.
اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می کند.
دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است.
50 گرم برگ گردو را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت چند دقیقه بجوشانید این جوشانده برای شست و شوی زخم ها و التیام آن‌ها بسیار مفید است .
دم کرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است.
جوشانده برگ درخت گردو درمان کننده سر درد ، سرمازدگی و بیماری‌های پوستی است .
شیره قسمت سبز میوه را اگر چند بار روی زگیل بمالید آن‌را از بین می برد.
قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ کنید رنگ قهو ه‌ای به مو می دهد .
برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین می برد.
اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد.
چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند.

زیان گردو

به هیچ وجه نباید در خوردن گردو افراط و از پنج عدد در روز بیشتر مصرف بشود زیرا برای سلامتی زیان آور است . درضمن لثه‌ها و زبان و گلو را می آزارد . کسانی‌که ناراحتی معده و کبد دارند نباید گردو بخورند . افراد چاق نیز باید از آن پرهیز کنند . خوابیدن در زیر درخت گردو به علت صدور فراوان گاز کربنیک در شب خطر ناک است.

یک دکترای علوم تغذیه در یزد ابراز داشت: از آنجایی که گردو سرشار از انرژی است ، توصیه می‌شود افراد با مصرف گردو به یکی از فرآورده‌های لبنی در وعده غذایی صبحانه انرژی روزانه خود را تامین کنند.
دکتر حسن مظفری با تاکید بر ارزش غذایی گردو در خصوص ترکیبات این میوه در وعده غذایی بیان داشت: یک فنجان مغز گردو با ‌١٢٥ گرم وزن متشکل از ‌٧٦٠ کیلو کالری انرژی،‌ ‌٣٠ گرم پروتئین ، ‌‌٧١ گرم چربی سالم ، ‌‌٥ میلی‌گرم قند ، ‌٧٣ میلی‌گرم کلسیم ،‌ ‌٥٨٠ میلی‌گرم فسفر ، ‌٣/٨ میلی‌گرم آهن ، ‌٦٥٥ میلی‌گرم پتاسیم ، یک میلی‌گرم سدیم ، ‌٣٧٠ واحد بین‌المللی ویتامین
A و نیز حاوی ویتامین‌های B۲ ، B
و نیاسین است.
وی در خصوص تاثیرات این ماده غذایی تصریح کرد: مغز گردو منبعی غنی از چربی‌های سالم، غیراشباع و فاقد کلسترول است و تقویت کننده سیستم عصبی ، ‌سیستم عضلانی و ‌عضلات قلب بوده و در ‌بهبود بیماران قلبی – عروقی و افراد با افزایش فشار خون مفید است. دکتر مظفری افزود با عنایت به این که گردو حاوی مقدار زیادی انرژی است ، به منظور تامین انرژی در افراد سالمند که نیازمند انرژی زیادی هستند ، مؤثراست.
این دکتر
PH.D
تغذیه مصرف گردو را در رشد فیزیکی کودکان نیز مفید دانست و توصیه کرد: والدین سفره غذایی کودکان را با این ماده غذایی غنی کرده تا مقدار انرژی روزانه‌ لازم بدن کودک خود را فراهم کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان مصرف گردو را به صورت‌های مختلف از جمله افزودن این ماده به غذا ، ‌آجیل و شیرینی‌جات توصیه و یادآور شد: افراد می‌بایست در نگهداری و خرید این ماده غذایی نکات بهداشتی را رعایت کنند ، چرا که گردو منبع غذایی غنی از چربی بوده و چربی موجود در آن در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت اکسیده شده و منجر به تغییر در ترکیبات و بروز طعم نامطبوع در آن می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد