نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

فروش نهال میوه ای و نهال جنگلی و انواع گل وگیاه زینتی (مهندس ادیبی)
نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

نهالستان بزرگ پیام سبز تالش

فروش نهال میوه ای و نهال جنگلی و انواع گل وگیاه زینتی (مهندس ادیبی)

ارزش غذایی سیب

ارزش غذایی سیب

                       ارزش غذا یی برای هر100گرم سیب                       

 ویتامین(A)                                                900واحد
تیامین،ویتامین(B)                                       0/7میلی گرم              
ویتامین(C)                                                 5میلی گرم
کلسیم                                                      6میلی گرم
 آهن                                                         3میلی گرم
فسفر                                                       10میلی گرم
 پتاسیم                                                    130میلی گرم
  کربوهیدرات                                              14/7گرم            
کالری                                                       58

از جمله فواید سیب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.

*سیب در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است

*با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از  بیماری‌های پوستی  طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد. لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C  و A  ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم  و پتاسیم می‌باشد.

*فشارخون را منظم می‌کند. خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث  کاهش فشار خون  می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.

*برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است. اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن  باکتری‌های دهان  را از بین برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهره‌مند شوند.

مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند. اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک عدد سیب‌ترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب می‌شود.

*از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند .

*سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل  و نقرس توصیه می‌گردد.

*مقوی مغز است. سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن  فسفر،  اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.

*اثر آرام بخشی دارد

دم کرده ی پوست سیب که با اندکی  عسل  شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین‌های گروه B، منیزیم  و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد. هم‌چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود.

سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و خواص درمانی آن فراوان است

1- سیب سرشار از فلاونوئید و پلی‌فنول‌ است که هر دو آنتی اکسیدان قوی هستند.

2- طی نتایج مطالعات، تاثیر آنتی‌اکسیدان 100 گرم سیب، برابر است با جذب 1500 میلی‌گرم ویتامین C . آنتی‌اکسیدان‌ها به جنگ آنفلوانزا می‌روند

3- سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون می‌شود.

4- سیب دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری می‌کند.

5- سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده می‌شود از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری می‌کند. سرکه سیب، مسکن دردهای مفاصل

6- پوست سیب، حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک می‌تواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.

7- خوردن یک عدد سیب در روز، به کاهش کلسترول خون و نیز کاهش بیماری‌های پوستی کمک می‌کند. پسته به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند   


خواص داروئی: 

1)سیب یک میوه قلیایی و تمیز کننده بدن است و بعلت درا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد

2)سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار برد . بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده ای  تنبل دارند روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین  و ویتامین های آن حفظ می شود.

3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب راشسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازکی صاف کنید و چند تکه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.

4)سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.

5)خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.

6)دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.

7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرما خوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.

8)سیب مقوی کبد و اشتها آور است.

9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.

10)سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا  و سموم بدن است .

11)سیب حرارت را از بدن خارج می سازد .

12)سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.

13)خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.

14)کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند .

15)دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.

16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد.

17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدار زیادی پکتین می باشد.

18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده کرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.

19)پوست سیب را مانند چائی دم کنید و بیاشامید این چایی بهترین دوست کلیه است .

20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه کنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم  خود را از دست می دهد 

21)آب سیب برای زیبایی پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروک پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده کنید.

استفاده دیگر از سیب برای لطافت پوست : سیب رابپزید و سپس له کنید و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید .

خواص سیب ترش 

1-سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می برد.

2-سیب ترش پخته شده درمان اسهال خونی است.

3-آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بکار می رود.

4-رب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است.

5-مربای شکوفه سیب برای ضعف معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است.

6-سیب ترش برای آنهائیکه مزاج گرم دارند بسیار مفید است و  بالعکس آنهائیکه مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند.

مضرات : 

همانطور که قبلا گفته شد سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا مقدر زیادی پکتین در پوست سیب وجود دارد سیب هایی که در بازارهای داخل ایران بفروش می رسد یک لایه چربی برای حفاظت  آن را می پوشاند بنابراین حتما سیب ها را بدقت بشوئید. آنهائیکه دارای معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازک پوست بگیرند که پکتین ها و ویتامین های آن از بین نرود .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد